Koninklijke Vereniging voor Nederlandse Muziekgeschiedenis

Over de uitgeverij

Elk jaar worden door de KVNM boeken gepubliceerd. Alle series en boeken die kunnen worden besteld vindt u in de webshop.

 

Schrijft u zich nu in voor de gratis KVNM Sales Newsletter  door uw mailadres te sturen naar bestuursassistent[at]kvnm.nl onder vermelding van "Newsletter".

 

Bestelprocedure webshop
Door een account aan te maken kunt u boeken en bladmuziek bestellen en afrekenen via onze  webshop. De aangegeven prijzen zijn incl. 9% BTW, maar excl. verzendkosten. 

Mocht u een bestelling willen laten versturen naar een ander adres, dan kunt u dit aangeven in uw account. 

 

Attentie: het is niet mogelijk om een bestelling te annuleren nadat de bestelprocedure is afgerond!

 

Korting
Leden van de KVNM ontvangen bij bestellingen via de webshop automatisch een korting van 20% op alle publicaties. Als u lid bent van de KVNM is het belangrijk dat u bij het aanmaken van uw account hetzelfde mailadres opgeeft als waarmee u geregistreerd staat bij de KVNM. Alleen dan kan er ledenkorting worden berekend.

 

Mocht u  vragen hebben over onze boeken, neem dan a.u.b. contact op met onze sales manager Anja Wester (sales[at]kvnm.nl).

Als u vragen hebt over de bestelprocedure in de webshop, neem dan a.u.b.contact op met  de bestuursassistent (bestuursassistent[at]kvnm.nl)

Voor algemene vragen over de uitgeverij kunt u een bericht sturen naar uitgeverij[at]kvnm.nl

 

Lees hier onze Algemene Voorwaarden